Personen bag

Lær mig bedre at kende

Som person værdsætter jeg følgende værdier og egenskaber

  • Ærlighed – ligevægt
  • Respekt – tillid
  • Professionalisme – indsigt

Da vi alle er ét menneske, så gælder dette både erhvervsmæssigt og privat.

Jeg involverer mig dybt i de opgaver, jeg påtager mig – jeg agerer, som var det mit eget.

Jeg møder velforberedt op til alle møder med en klar dagsorden og forventninger om udbytte af møderne.

Jeg er problemknuser og søger de ”rigtige” løsninger og har tålmodighed til at få dem gennemført.

Jeg søger det gode humør.

 

Jeg er bosiddende på fritidslandbruget Tursilgaard midt i Store Vildmose (heraf min mailadresse).

Tursilgaard er min fødegård og har været i slægtens eje siden 1952. Jeg er 2. generation på gården.

Tursilgaard består af planteavl, fortrinsvis fremavlskorn.

Den faglige baggrund

Jeg har været i ansættelsesforhold fra 1986 til 2015.

Perioden 1986-1992 i form af revisoruddannelsen – både praktisk og teoretisk – startende hos nuværende Redmark i Hasseris Bymidte, Aalborg – fra 1990 hos PWC, ligeledes i Aalborg (som led i nogle afdelinger fra Redmark fusionerede med nuværende PWC )

Herefter har jeg fungeret som øverste økonomiansvarlig i forskellige mellemstore nordjyske virksomheder.

– Amanda Seafoods A/S – (Fiskekonserves)

– HP Koncernene i Harken, Hjørring og omegn – (Byggeri – idag kendt for HP Byg A/S)

– Carl Christensen & Co. A/S – (VVS, El, Sprinkler, Ventilation, Hydraulik og Smede)

– DESMI – (Pumper og pumpesystemer)

Se mere under Curium Vitate.

I 2015 stoppede mit seneste ansættelsesforhold, og jeg besluttede at vende tilbage til at servicere den type virksomheder jeg primært beskæftigede mig med som Revisor – SMV segmentet. Baggrunden var ønsket om at tilbyde dette segment de mange praktiske kompetencer, jeg har tilegnet mig gennem mine ansættelser til primært ejerledede virksomheder.

Se mere under

– Konsulent

– Curium Vitate

Udpluk af kunder